17è Congrés de la JSC

0
504

Avui, 30 de maig, la Joventut Socialista de Catalunya ha finalitzat el seu 17è Congrés, on l’Ot García ha estat escollit Primer Secretari de la JSC.
La JSC de les Comarques Tarragonines, com sempre, hem estat al peu del canó per defensar el nostre territori durant aquests tres dies de debat positiu i constrictiu amb els companys i companyes d’arreu de Catalunya.

La nostra federació ha presentat més de 150 esmenes a la ponència política, d’estatuts i organització, destacant esmenes importants com la defensa dels espais públics sense fum, l’aposta clara per la Formació Professional, la defensa d’una transició energètica justa a tot el territori evitant la concentració de plantes fotovoltaiques o eòliques al Camp de Tarragona, i una de les més importants per a la nostra federació, que es la creació de l’Àrea Metropolitana de Tarragona.

La JSC de les Comarques Tarragonines aposta per una Àrea Metropolitana de Tarragona que doni resposta a problemes tan diversos com el transport públic o l’habitatge, per això a l’esmena presentada i aprovada, exigim a la Generalitat de Catalunya la creació d’aquest ens supramunicipal ha de donar resposta les problemàtiques de la ciutadania.
Agrair als 23 delegats i delegades de tot el territori pel gran treball realitzat en les últimes setmanes per aconseguir objectius claus perquè la nostra organització defensi també els interessos del Camp de Tarragona.

En aquest Congrés hem sortit més reforçats que mai, perquè la JSC és imparable i a Comarques Tarragonines és el moment d’avançar cap a una organització forta i cohesionada, on diferents membres de la federació han estat escollits en els òrgans de la JSC:

Christian Soriano (El Vendrell), serà el representat al Consell Nacional del PSC.
Laura Vidal (Reus), formarà part de la delegació al Comitè Federal de JSE.
Gerard Moreno (Reus) membre de la Comissió de Control Financer de la JSC i Sofía Acosta (Reus) presidenta de la Comissió.
Edgar Sumalla (Reus), formarà part de la Comissió de Garanties Estatutàries.
Nacho García (Tarragona), serà el nou Secretari de Formació, Idees i Programes de la Comissió Executiva Nacional.

A més, Lucía López (La Canonja) ha estat la presidenta del 17è Congrés de la JSC durant els tres dies, i també Lucía Orden (Valls) i Sofía Acosta (Reus) han format part de les meses de les comissions de Ponència Política i Estatus i Organització respectivament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here