Els socialistes apostem per tu

0
104

El govern de Pedro Sánchez avança en el seu ferm compromís per la igualtat d’oportunitats. Aquest any el pressupost destinat a beques per estudis universitaris i de formació professional augmenta en 128 milions d’euros fins a assolir un total de 2.038 milions. Una xifra rècord. Després d’anys de retallades i d’enduriment de les condicions per accedir als ajuts, els socialistes tornem a posar l’accent en la importància que tothom pugui accedir als estudis superiors. En plena pandèmia, al maig de 2020, el govern de Sánchez va demostrar la seva voluntat política en augmentar el pressupost per beques a l’estudi en 386 milions i les dades confirmen que 900.000 estudiants van poder gaudir d’una beca el curs passat. Aquest any, torna a invertir en el futur de tots i totes les joves del nostre país. Amb això, des de l’arribada dels socialistes al Govern, el pressupost per beques ha augmentat un 40%.

Alhora, el ministeri d’Universitats ha aprovat recentment la nova Llei de Convivència Universitària que substitueix l’antic règim de disciplina universitària, un reglament d’origen franquista que es mantenia vigent des de 1954. Aquesta és una passa endavant en la convivència moderna a la universitat i posa fi a anacronismes presents en la normativa. Sens dubte, una passa endavant en la modernització de la universitat.

En definitiva, per sobre del soroll polític i la confrontació que els partits de l’oposició s’esforcen a generar, el govern de Pedro Sánchez segueix ferm en la direcció de garantir un futur d’oportunitats i de progrés per totes i tots els joves.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here