LA JOVENTUT SOCIALISTA CLAU PER GOVERNAR CATALUNYA

0
68

Els darrers dies 18 i 19 de desembre s’ha celebrat a Barcelona el Congrés Extraordinari del PSC, amb el lema “Governar Catalunya. Som-hi!”, i la JSC ha tingut l’oportunitat de formar-ne part de manera significativa.

Més de 100 militants de la JSC de diferents delegacions de Catalunya han acudit a la trobada i durant dos dies han pogut assistir a diferents debats i xerrades en què s’han tractat temes importants com el municipalisme, el compromís social i el model territorial. Alhora, hem pogut recordar aquells membres del partit que ja no hi són, però han estat indispensables a la nostra història.

El PSC i la JSC surten, d’aquest congrés, preparades per complir l’objectiu de governar Catalunya, tot passant primer per guanyar les eleccions municipals del 2023. El municipalisme es troba en l’ADN de la nostra organització i és per aquest motiu que la militància i els i les més de 140 regidors i regidores de la JSC de tot el territori comencen a posar les bases per aquesta contesa electoral.

Alhora, la JSC també va votar la nova Comissió Executiva del Partit proclamant Salvador Illa com a nou primer secretari del PSC. Així, fem una menció especial a Clara Casares, membre de la JSC, que ha estat elegida per liderar la Secretaria de Relacions amb la Militància. Destaquem com aquesta nova executiva està formada alhora per antics militants de la Joventut Socialista de Catalunya com ara la portaveu del partit Èlia Tortolero, el nou secretari de xarxes, David Donaire o el secretari d’LGTBI, l’ex-primer secretari Arnau Ramírez.  Per últim, vam finalitzar el congrés amb la intervenció del president del govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

En definitiva, els membres de la JSC tanquem el congrés amb molta satisfacció i empenta, demostrant que la veu dels i les joves és important i ha de ser escoltada. Amb força, posem clarament direcció, junt als nostres companys socialistes i membres del PSC, a les properes eleccions on tornarem a governar Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here