LA JSC DE LES COMARQUES TARRAGONINES S’OPOSA A QUE LA GENERALITAT AVANCI ELS DINERS PER A LA COMPRA DELS TERRENYS DE BCN WORLD

0
542

Des de la JSC a les Comarques Tarragonines ens oposem fermament a què la Generalitat de Catalunya avanci els diners a través de l’Institut Català del Sól per a comprar els terrenys on s’ha d’ubicar BCN World.

A més, segons les informacions aparegudes als mitjans de comunicació, la Generalitat avançaria 120 milions d’euros, i no seria fins d’aquí a 2 anys que recuperaria una part (96M€). Creiem que el Govern farà una despesa de diners molt important, en un moment en què les prioritats haurien de ser l’educació i la sanitat. Ens trobem a les portes de l’inici del curs escolar més incert, amb una pandèmia mundial provocada pel COVID19 on no s’han destinat els recursos necessaris per al retorn a les aules.

No pot ser que la màxima “inversió” que la Generalitat faci al Camp de Tarragona sigui la compra d’uns terrenys per ubicar una inversió privada, mentre que no sabem res del Tren-Tram a la costa tarragonina, de la reforma de l’Hospital Joan XXIII, del nou CAP Sant Pere de Reus o de les desenes de barracons que tenim a les escoles i instituts del Camp de Tarragona.

Per si això no fos suficient, en diverses ocasions, els membres del Govern de la Generalitat han dit en seu parlamentària que no està sobre la taula transferir diners públics per a la compra dels terrenys. Si les informacions que avui han sortit a la llum demostrarien que s’ha mentit a la ciutadania des del Parlament de Catalunya.

Per tot això, des de la JSC de les Comarques Tarragonines considerem molt greu que es destinin aquests diners per ajudar a una iniciativa privada, i ens hi oposem. Des de la JSC continuarem vetllant perquè els diners públics es gastin d’una forma eficient i eficaç i evitar que es destinin recursos a iniciatives d’àmbit privat. Així continuarem treballant per tenir uns treballs dignes per als i les joves de les nostres comarques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here