La JSC encartella el Parc Científic de l’UB

0
110

La Joventut Socialista de Catalunya, aquesta tarda s’ha concentrar davant del parc científic de la Universitat de Barcelona per protestar en contra del maltractament animal que estan patint els 38 cadells de Beagles per l’empresa Vivotecnia.

Aquesta concentració s’ha produït avui, dia 19 de gener a les 19:00h de la tarda. Els i les militants de diverses federacions de la JSC s’han manifestat en contra de l’actuació i han encartellat la porta del parc científic. A més de l’encartellada, el Secretari de Transició Ecològica i Benestar Animal, Lluís Cusí, ha clamat que “ja que els animals no tenen veu, nosaltres hem de ser la seva veu per evitar el que es preten fer amb els cadells. No són només un número” Tanmateix, el Primer Secretari Ot García ha parlat amb els mitjans de comunicació que s’han apropat a l’esdeveniment.

La JSC recalca que amb l’assassinat dels 38 cadells s’incompleix la legislació vigent i que a més és notori que els cadells pateixen maltractament animal. Tanmateix, no és el primer cop que Vivotecnia es veu involucrada en una situació similar, i a l’organització juvenil socialista s’estranya en que l’UB hagi considerat oportú que es treballés amb l’empresa. En particular lamenta que la universitat justifiqui l’assassinat dels cadells i no tracti de trobar una solució clara al respecte.

L’acció de la JSC realitzada al Parc Científic de la UB acompanya a la petició de firmes que l’organització a posat en marxa a través de la plataforma change.org que compta amb més de 2000 firmes, a la qual es pot accedir mitjançant el següent enllaç: https://chng.it/HLXRJC4gH2

No defallirem per aconseguir el nostre objectiu!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here