La JSC es suma a les concentracions contra la manada de Manresa

0
157

La militància de la Joventut Socialista de Catalumya (JSC) ha sortit als carrers i les places de Catalunya aquest diluns 8 de juliol per participar a les concentracions de protestes convocades pels moviments feministes per donar suport a la víctima de la manada de Manresa, coincidint amb la celebració del judici a aquests salvatges que van violar a la noia, que aleshores tenia 14 anys, durant una festa on la majoria dels presents eren menors d’edat.

Les concentracions, que han comptat amb el suport de les entitats municipalistes i un munt d’entitats i patits progressistes, s’han celebrat sota el lema #NiUnaJauríaMás i han tingut lloc davant dels Ajuntaments de la majoria de poblacions de Catalunya i del conjunt d’Espanya.

Des de la JSC volem manifestar el nostre rebuig davant qualsevol tipus d’agressió masclista i volem denunciar la proliferació d’atacs, abusos i violacions grupals, així com exigir a la justícia que sigui justa i deixi enrera les actituts patriarcals.

No volem ni una sola violació més, ni un sol abús, ni una sola agressió, ni una sola intimidació. Davant de fets com aquests, diem prou!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here