La JSC i el PSC posen en valor el Bonus Jove de Lloguer en un acte amb la Ministra Raquel Sánchez

0
65

El passat divendres dia 21, la JSC i el PSC van realitzar un acte conjunt on van explicar el Bonus Jove de lloguer jove amb la presència de la ministra de transport, mobilitat i agenda urbana, Raquel Sánchez; i d’Arcadi España, secretari federal d’habitatge del PSOE i conseller de la Generalitat Valenciana.

El dia 22 a les 10h al casal socialista Joan Reventós, la Joventut Socialista de Catalunya, va realitzar un acte conjuntament amb el Partit dels Socialistes de Catalunya on es va posar en valor la feina del govern de Pedro Sánchez en matèria d’habitatge i especialment amb la introducció del bonus jove de lloguer.

Aquest bo de lloguer jove, integrat en la nova llei d’habitatge, estarà dotat amb 200M d’euros, els quals seran repartits entre els joves per un valor de 250€ mensuals, que podran ser més en casos especials, durant un període de dos anys. Per poder accedir a aquest bo, els joves hauran de tenir entre 18-35 anys i una renda inferior a 24.318,84 euros.

La ministra, Raquel Sánchez, ha puntualitzat com “l’habitatge ha de constituir i és el 5e pilar de l’estat de benestar”. Amb aquest objectiu, el Govern d’Espanya, compleix amb un dels objectius més importants per els i les joves, que és facilitar l’emancipació i reduir l’edat actual de 30 anys al conjunt de l’estat.

El primer secretari de la JSC, Ot García,  va assenyalar la importància de donar a conèixer aquest bo, i va anunciar la creació d’una campanya informativa arreu del territori de Catalunya per donar a conèixer la creació del Bonus de lloguer jove.

La JSC aplaudim la creació d’aquestes noves mesures, que miren pel desenvolupament i millora de la situació actual dels joves, fent front a problemàtiques a les quals no s’havia aportat cap mena de solució.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here