Neix la Joventut Socialista de Cambrils

0
454

Des de l’Agrupació Local del PSC es mostren molt satisfets per poder tornar a engegar un grup de joves compromesos amb la política.

El partit socialista de Cambrils, després d’un temps treballant des de l’executiva finalment ha aconseguit reunir un equip de joves compromesos amb la política que donaran vida, de nou, a les Joventuts Socialistes de Cambrils.

Després d’anys sense presència, el passat dijous dia 19, es va tornar a crear i constituir una nova executiva de la JSC de Cambrils. Formada per un col·lectiu “amb moltes ganes de fer política i donar veu als joves del municipi, a actuar perquè siguem una ciutat més activa i més compromesa amb les necessitats que tenim els joves Cambrils”, deia el Primer Secretari, Alex Fernandez; qui també s’ha compromès a “recolzar al grup municipal socialista a l’Ajuntament en tot allò que puguem ajudar-los, especialment, en polítiques juvenils”, afegia.

La nova executiva esta formada per Alex Fernandez com Primer Secretari; Ivan Bernal com a Secretari d’Organització; Ivan Clua com a Secretari de Política Municipal, entre d’altres.

A l’assemblea, van assistir-hi els companys de la JSC de les Comarques Tarragonines: el Primer Secretari, Nacho Garcia i el Secretari de Formació, Christian Soriano. També va comptar amb membres de l’executiva del PSC de Cambrils, com el Primer Secretari Rafa Garrido, qui va mostrar-se “il·lusionat” per la “nova fornada de joves socialistes” i els va encoratjar “a seguir treballant pels reptes que vindran, com són afrontar unes eleccions al Parlament de Catalunya“, a més de la cap de llista i portaveu socialista a l’Ajuntament de Cambrils, Ana López, el Secretari d’Organització, Miguel Ángel Díaz i el tresorer, Alfredo Clúa..

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here