Comarques Tarragonines

Qui sóm?

La Joventut Socialista de les Comarques Tarragonines aglutina el moviment socialista juvenil de les nostres comarques i és el referent de la Joventut Socialista de Catalunya al nostre territori.

Treballem per a la reflexió, debat i formació amb l'objectiu de crear un discurs autònom i novedós amb capacitat d'incidència a la societat i al ideari socialista.

Com a joves ens preocupen els temes que afecten a la nostra societat ja siguin locals, nacionals o internacionals i recerquem la màxima igualtat social.

Volem que l’Estat esdevingui una república federal i laica, on Catalunya pugui desenvolupar tot el seu potencial, per aconseguir que els nostres conciutadans i les nostres conciutadanes puguin gaudir dels màxims nivells de benestar i democràcia en condicions d’igualtat i llibertat.

La JSC-CCTT defensa valors universals del pensament socialista, com son la justícia social, la igualtat d’oportunitats i la solidaritat, que considerem elements claus del nostre desenvolupament humà i social.

Reivindiquem els nostres ideals i propostes al carrer, als espais interassociatius, culturals i lúdics, als mitjans de comunicació i a les institucions, amb l’objectiu de millorar la societat on vivim i de fer arribar els nostre missatge a tothom.

Pots trobar-nos a:

Av/ Ramon i Cajal, 57  CP43005 Tarragona
Telèfon: 977 236 416
Correu: cctarragonines@jsc.cat