Primer cap de setmana de campanya a JSC

0
71

Aquest darrer divendres 29 de gener ha començat la campanya electoral cap a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer.

Durant aquest primer cap de setmana, militants de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) han sortit a tots els pobles i ciutats per fer encartellades amb els cartells de campanya de l’organització juvenil, que porten com a lema “Catalunya serà terra per a joves”.

Durant la dècada de decadència que ara finalitzem liderada pels governs independentistes de JxCat i ERC els i les joves han estat sempre oblidats malgrat i ser un dels col·lectius més afectats per les crisis econòmiques i socials. Aragonès i Borràs són garantia de més taxes i menys beques a les universitats, de més dificultats per accedir a habitatges dignes i de també d’una paràlisi assegurada davant l’atur juvenil.

Per tot plegat, la JSC anima a tots els i les joves de Catalunya que vulguin un canvi, a votar per l’únic candidat que vol i que pot fer possible aquest canvi: Salvador Illa. El proper 14 haurem d’escollir entre més procés o progrés!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here