La JSC demana reunir-se amb els nous responsables de joventut de la Generalitat

0
181

Aquest divendres 10 de juny la Joventut Socialista de Catalunya ha enviat una carta al nou Director General de Joventut, Àlex Sastre, i la nova Directora de l’Agència Catalana de Joventut, Núria Ramon.

El passat dimecres 8 de juny es van produir els nomenaments dels nous responsables en matèria de Joventut de la Generalitat de Catalunya. És per aquesta raó, i convençuts que no es pot perdre ni un segon, que la Joventut Socialista de Catalunya ha decidit prendre la iniciativa i enviar una carta formalment per expressar a Sastre i Ramon els millors encerts durant aquesta nova etapa i per mostrar la preocupació per la situació que pateix el jovent català, que encadena dues crisis consecutives com a un dels col·lectius més afectats.

En aquesta carta, la JSC també mostra la plena disposició a col·laborar en tot el que faci falta per millorar la vida dels i les joves del territori català i la necessitat d’arribar a punts d’acord amb la resta d’organitzacions polítiques juvenils de Catalunya mitjançant una Taula de Diàleg Juvenil proposada pel nou primer secretari, Ot Garcia, durant el seu discurs al darrer 17è Congrés Nacional de la JSC.

Amb aquest gest la joventut del primer partit polític de Catalunya mostra novament la seva predisposició a treballar en favor del jovent català així com de fer del diàleg entre diferents la millor via per situar les problemàtiques del jovent al centre de l’agenda política i catalana comptant amb la màxima participació d’organitzacions juvenils polítiques, sindicals i socials.

Llegeix la carta aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here