Ismael Fraile, nou primer secretari de la Joventut Socialista de Tarragona

0
1144

La Joventut Socialista de Catalunya ha renovat la seva direcció a la ciutat de Tarragona. Els i les joves socialistes de Tarragona van celebrar la seva assemblea extraordinària el passat dijous 21 d’octubre, i on va ser escollit Ismael Fraile com a nou Primer Secretari de l’agrupació. Acompanyen a Fraile en aquesta executiva, Pablo Quereda (Secretari d’Organització), Mario Soler (Secretari de Política Municipal), Joel Gordillo (Secretari de Cultura), Nicolás Maligno (Secretari d’Ecologisme i Animalisme) i Federico Guerrero (Secretari de Política Estudiantil).

El nou Primer Secretari va agrair el suport rebut a la seva executiva, que va ser escollida per un 100% dels vots, i va reconèixer la tasca de l’anterior Primer Secretari, Albert Morera. Fraile va aprofitar la seva intervenció per destacar que “aquesta nova executiva es marca com a objectius ampliar i reforçar el projecte socialista, des d’un punt de vista feminista i ecologista, a la ciutat”.

“Volem ajudar a que els i les socialistes tornin a governar la ciutat, tornin a existir polítiques de joventut a l’Ajuntament, com ja es va demostrar en l’anterior etapa creant els espais Kesse o Palmera”. Ismael Fraile va voler explicar que la nova Executiva es marca com a objectius recuperar actes que per la pandèmia s’han hagut de deixar de fer i que han estat tradicionals, com la celebració del 14 d’Abril. “Volem estar presents als actes culturals i cívics que es celebrin a la ciutat.”

Per últim, ha explicat que “la JSC vol continuar construint un projecte socialista a la ciutat des d’un punt de vista ecologista i feminista. Les dones són més del 50% de la població, i ens marquem com a objectiu la seva implicació compromesa en el nostre projecte, defensarem els drets de les dones com a drets humans.” Respecte a l’ecologisme, s’ha volgut destacar “el compromís amb l’ecologia dels i les joves de la ciutat de Tarragona, volem construir una ciutat més verda, més neta i amb una mobilitat sostenible per a tothom”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here