LA JSC DE REUS DEMANA LA DIMISSIÓ D’ALÍCIA ALEGRET

0
150

Alberto Castillo: “Els robatoris que han patit cinc escoles de la ciutat aquests dies de Nadal són un fet inadmissible que exigeix responsabili

L’agrupació de la JSC de Reus ha demanat aquest dilluns la dimissió d’Alícia Alegret, tinent d’alcalde i regidora de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Reus.

Segons el primer secretari de la JSC de Reus, Alberto Castillo, “els robatoris que van patir cinc escoles de la ciutat durant aquests dies de Nadal són un fet gravíssim, sense precedents, que exigeix responsabilitats polítiques per part de qui ostenta la responsabilitat de garantir la seguretat ciutadana. Per coherència i sentit de la responsabilitat, la senyora Alegret hauria de dimitir.”

Castillo ha afirmat que “el Govern de la dreta ni tan sols és capaç de garantir la seguretat del patrimoni públic. Cada cop és més evident el fracàs absolut del Govern de CiU i PP en tots els àmbits de responsabilitat que afecten el Govern de la ciutat.”

Finalment, des de la JSC de Reus s’ha denunciat les retallades educatives que han impulsat CiU i PP tant des del Govern de la Generalitat com des del Govern de l’Estat. “Es tracta de retallades que han comportat una pèrdua real de la qualitat educativa a les nostres escoles i instituts. Unes retallades que s’han traduït en menys beques, menys recursos i menys professors. És obvi que aquesta obsessió per “la necesaria austeridad” via retallades tan sols ens porta a un carreró sense sortida”, ha conclòs Albert Castillo.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here