La campanya de la T-Jove fins als 30 anys ja trepitja els carrers

0
75

Ahir la Joventut Socialista de Catalunya va realitzar la primera carpa informativa per donar a conèixer al territori les principals fites aconseguides per l’organització en matèria de transport, habitatge i mercat laboral.

La primera carpa informativa va tenir lloc a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), on es van repartir flyers informatius als i a les joves de la ciutat.

L’ampliació de la T-Jove fins als 30 anys, és una de les reclamacions històriques del jovent de l’AMB. Aquesta campanya, es realitzarà a diferents territoris de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i dona a conèixer aquesta nova mesura, que sens dubte, permet millorar l’accés al transport públic i a la mobilitat sostenible per molts i moltes joves, i d’aquesta forma, vetllar per una mobilitat justa i accessible per a tothom.

L’ampliació fins als 30 anys de la T-jove, entrarà en vigor el gener de 2023 gràcies a la proposta feta per la JSC mitjançant l’Oficina Jove Parlamentària i portada a Ple del Parlament de Catalunya pel Grup Socialista. El Secretari d’Acció Metropolitana de la JSC, Marc Guallar va afirmar que “quan parlem de polítiques útils, ens referim a aconseguir que els i les joves de l’Àrea Metropolitana de Barcelona puguin comprar la T-Jove fins als 30 anys, després de molts anys reclamant-ho. Hem passat a l’acció i hem aconseguit fer realitat una reclamació històrica que a més aposta per una mobilitat justa i sostenible”.

El jovent que va apropar-se a la carpa informativa també va poder recollir informació sobre la campanya que també s’està portant a terme del nou bo de lloguer jove i de les millores que es duen a terme amb l’aprovació de la Reforma Laboral progressista aprovada la setmana passada al Congrés dels Diputats amb els vots en contra del PP, VOX, ERC i JuntsXCat.

La JSC té com a objectiu arribar al conjunt dels i les joves de Catalunya per donar a conèixer les diferents mesures. Així, la JSC demostrem el nostre compromís amb el jovent i continuarem treballant per ser útils i millorar les condicions de vida dels i les joves a Catalunya i a la resta de l’Estat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here