La JSC envia una carta a les organitzacions polítiques juvenils proposant crear una Taula de Diàleg

0
356

La nova Comissió Executiva Nacional de la JSC pren la iniciativa per trobar punts d’entesa amb la resta d’organitzacions polítiques juvenils i demostrar que els i les joves estem a favor del diàleg.

El passat dilluns dia 14, es va reunir la nova Executiva Nacional de la JSC sortida del 17è Congrés. En aquesta primera reunió, es va decidir fer arribar a la resta d’organitzacions polítiques juvenils de Catalunya una carta on s’expressa la preocupació de la JSC per la situació del jovent del país i l’oferiment de crear una Taula de Diàleg.

Tal com explica, els i les joves a Catalunya s’han d’enfrontar dia rere dia amb casuístiques que els impedeixen desenvolupar els seus projectes vitals, tals com una taxa d’atur d’un 35% o uns salaris precaris que han de dedicar en la seva pràctica totalitat a mantenir l’habitatge on viuen, en cas que s’hagin pogut emancipar.

Davant aquesta situació, la JSC remarca la necessitat d’unir esforços entre aquelles organitzacions polítiques juvenils que creuen en la igualtat d’oportunitats i que volen apostar de manera decidida per situar les problemàtiques del jovent al centre del debat polític català. Amb aquest objectiu en ment, es mostren disposats i disposades a desplegar una Taula de Diàleg juvenil per abordar aquesta situació amb l’objectiu de trobar punts en comú que afavoreixin les condicions de vida del jovent català.

 

Llegeix la carta aquí

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here