Nova agrupació de la JSC Salou

0
160

El passat 1 de desembre es va dur a terme a la seu del PSC de Salou l’assemblea constitutiva de l’agrupació de la JSC. Durant el transcurs de l’acte, el líder de la formació a Salou, Yeray Moreno, ha volgut dirigir unes paraules al conjunt d’assistents i els va encoratjar a continuar treballant per tal de ser l’altaveu de totes les i els joves salouencs que volen un municipi que faci de la joventut i les seves necessitats una prioritat. També ha valorat molt positivament la defensa del jovent de l’Estat del Benestar i en el treball per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes.


S’ha comptat amb l’assistència de Nacho García, membre de la Comisión Ejecutiva Nacional de la JSC, juntament amb Ismael Fraile, secretari d’Organització de la JSC Comarques Tarragoniines i també amb Christian Soriano, Primer Secretari de la JSC Comarques Tarragonines. Ambdós es van dirigir a la nova agrupació amb un discurs amb to de benvinguda, donant inici a la nova etapa juvenil socialista.

En el seu discurs després d’accedir al càrrec com a Primer Secretari de la JSC Salou, Kevin Moreno, va emfatitzar en la importància de fomentar la participació política del jovent dins del món polític, així mateix, va posar el focus sobre la constant interrelació que hi ha d’haver entre la joventut de Salou i el Partit Socialista a Salou, actuant JSC com a mer agent intermediador mitjançant la comunicació d’inquietuds, opinions, idees i suggeriments que hi puguin haver entre les dues parts.


A més a més, el nou primer secretari ha dibuixat les línies estratègiques que es planteja l’organització pels pròxims anys: “potenciar el contacte directe amb els i les joves per traslladar les seves necessitats i fer de Salou un municipi on puguem trobar tot allò que per ens permet-hi desenvolupar-nos a escala formativa, laboral i d’oci”.

Així doncs, la nova executiva de l’agrupació JSC està composada per Kevin Moreno actual Primer Secretari de la JSC, Alexandra Corral, Secretaria de l’Organització, seguit per Laura Martinez, Secretaria de Xarxes Socials i Relacions Institucionals i Alejandro Gonzalez com a Secretari de Política Municipal i Formació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here