Sofia Acosta, candidata de la JSC per al 20D

0
463

La companya Sofia Acosta, secretària nacional d’Igualtat i LGTB de la JSC, com a número 6 de la llista.

El Consell Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya celebrat el 24 d’octubre, va aprovar les llistes socialistes de cara a les properes eleccions del 20D.

Forma part de les llistes socialistes a Tarragona la companya Sofia Acosta, secretària nacional d’Igualtat i LGTB de la JSC, com a número 6 de la llista.

A més, també es va escollir al company Arnau Ramírez com a candidat comú de la Joventut Socialista de Catalunya el passat dissabte 17 d’octubre en un Consell Nacional Extraordinari on es van ratificar els candidats i les candidates joves i socialistes proposats per les diferents agrupacions i federacions d’arreu de Catalunya.

Èlia Tortolero com a número 11, la presidenta del Consell Nacional de la JSC, Elena Díaz, com a número 19; la secretària d’Organització de la JSC, Marta Villanueva, com a número 21; el secretari de Programes de la JSC, Renato Marín, com a número 28 i la companya Patrícia Roman com a 29.

Per la circumscripció de Lleida, el primer secretari de la JSC de Comarques de Lleida, Eudald Ibars, ocupa la quarta posició, mentre que la secretària de Política Municipal de la JSC, Lorena González, forma part de la candidatura com a tercera suplent. El també lleidatà Cristian Botija ha estat escollit com a primer suplent de la candidatura socialista al Senat.

La Joventut Socialista de Catalunya ha mostrat la seva satisfacció per la presència d’aquests companys i companyes a les llistes, i que permetrà a l’organització ser ben present al llarg de la campanya, defensar les revindicacions dels i les joves i lluitar per tenir representació a les Corts Generals per ser la veu del jovent i participar activament del canvi polític que viurà Espanya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here